Saturday, June 02, 2012

Athens Travelers – concluding event photos




The Young Athens Travelers shared and discussed their experience with all those who joined the program’s concluding event last Sunday May 27th 2012. The valuable feedback will be taken into account when the SARCHA working team will discuss the possibility to continue/expand/publish the project later this year. We’ll keep you informed.
Many thanks to the Evonymos Ecological Library, that hosted the event and gave us the chance to enjoy an exquisite view of the Acropolis.
See more on Athens Travelers programme at http://www.athenstravelers.sarcha.gr/
Have a feeling of the tours at

^^^^^^^^^^
Οι Νέοι Περιηγητές στην Αθήνα μοιράστηκαν και συζήτησαν τις εμπειρίες τους με όλους όσους συμμετείχαν στην τελική εκδήλωση του προγράμματος την περασμένη Κυριακή 27 Μαΐου 2012. Οι παρατηρήσεις που ακούστηκαν θα αξιοποιηθούν από την ομάδα εργασίας της SARCHA όταν θα συζητήσει τις δυνατότητες συνέχισης/επέκτασης/δημοσιεύσεων του προγράμματος εντός του 2012. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους/ες για την εξέλιξη.
Πολλά ευχαριστώ στην Ευώνυμο Οικολογική Βιβλιοθήκη που φιλοξένησε την εκδήλωση και μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια υπέροχη θέα της Ακρόπολης.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Νέοι Περιηγητές στην Αθήνα http://www.athenstravelers.sarcha.gr/  
και αποκτήστε μια αίσθηση των διαδρομών www.facebook.com/athenstravelers.sarcha.gr  & www.twitter.com/AthensTravelers

___________________________________________________________________
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

No comments: